Korona vírus tájékoztató

Tisztelt Partnerünk !

A szerdai napon (2020.03.11-én) Magyarország teljes területére kihirdetett veszélyhelyzet (40/2020. (III.11.) Korm. rendelet), az annak során teendő és a szomszédos országokban is meghozott intézkedések, Olaszország és több más szomszédos, illetve egyéb európai uniós ország teljes területére kiterjesztett egyre szigorodó korlátozások, határzárak okán tájékoztatnunk kell Önöket, hogy a mostani információink szerint nem kizárható annak lehetősége, hogy cégünk csak késedelmesen tud majd teljesíteni.


A lehetséges késedelem elsődlegesen alapanyag-, eszközhiány, humánerőforrás kapacitások csökkenése, illetve szállítási okok (torlódások, kamionstop zónák, előre nem látható útlezárások, elterelések, szállítási kapacitásban felmerülő hiány) miatt alakulhat ki.
A korona vírus fertőzés terjedésének megállítása ránk is kötelezettségeket ró. Ügyfeleink és kollégáink egészsége kiemelten fontos számunkra, ezért az alábbi ideiglenes változást vezetjük be 2020.03.17. keddtől:

• telephelyünkön (irodánkban és raktárunkban), kérjük, hogy kerüljék a személyes kapcsolatot munkatársainkkal
• megrendeléseiket kizárólag telefonos illetve elektronikus (e-mail) formában tudjuk fogadni
Tel: +36 30-5016242 E mail : isowelt@ isowelt.hu

KIVITELEZÉS: Bizey András +36-30-311-8303

A telephely nyitvatartása kormányrendelet alapján 8-15 óra között tart nyitva.

A megrendelésük alapján előre összekészített áru átvételének időpontjáról kollégáink e-mailben vagy telefonon tájékoztatják, hogy azt a lehető leggyorsabban, várakozás nélkül tudják elszállítani.
A már folyamatban lévő megrendelések kiadása, a szállítások megszervezése a fentieknek megfelelően történik.
A megrendelt áru ellenértékét a megállapodásunknak megfelelően átutalással, előre utalással tudják kiegyenlíteni.
Telephelyünkön a személyes tanácsadás, a készpénzforgalom és az azonnali árukiadás átmenetileg szünetel.
Amennyiben segítségre lenne szükségük termékeink felhasználásával, beépítésével, vagy bármilyen kapcsolódó témával kapcsolatban, kollégáink továbbra is rendelkezésükre állnak a telefonos, vagy akár e-mailes elérhetőségeinken!

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük!

  • Készítés ideje:
Kövess minket!